Voorwaarden voor het aanmaken van een gratis profiel bij Annóanno

Welkom bij onze AnnóAnno! Met een profiel bij AnnóAnno wordt u automatisch gratis lid, waardoor u toegang krijgt tot onze stylingservice of personal shop en kunt profiteren van een aantal voordelen zoals kortingen, cadeaus enz. 

Wij raden u aan deze voorwaarden voor een profiel en lidmaatschap bij AnnóAnno zorgvuldig te lezen voordat u zich aanmeldt. U weet dan waar u ja tegen zegt, zodat u een optimaal beeld hebt van de wijze waarop u het maximale uit uw profiel kunt halen.

De voorwaarden zijn geldig vanaf [14-02-2023] en vervangen alle voorgaande voorwaarden voor een profiel bij AnnóAnno. 

1. EEN PROFIEL BIJ AnnóAnno - INLEIDING
1.1 Een profiel bij AnnóAnno is gratis. Het biedt u de kans op geschenken en u kunt profiteren van speciale aanbiedingen en andere voordelen. Zo kunt u toegang krijgen tot onze gepersonaliseerde shopping service en tot onze winkel, die is afgestemd op uw profiel. U krijgt hier automatisch toegang toe als u een profiel hebt bij AnnóAnno. Wij volgen uw profiel, gedrag en aankopen om u gericht voordelen, aanbiedingen en marketingberichten te kunnen sturen. 

1.2 U kunt hier meer lezen over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken.

1.3 AnnóAnno ApS, KvK-nr.: 38701827, Vesterbrogade 12, 1 e, 1620 Kopenhagen V., staat achter.

2. ZO MAAKT U EEN PROFIEL AAN
2.1 Een profiel aanmaken bij AnnóAnno is gratis. U moet echter ten minste 18 jaar oud zijn en een Nederlands mobiel telefoonnummer en een e-mailadres hebben. U bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van uw contactgegevens.

2.2 U krijgt een profiel bij AnnóAnno door het aanmaken en invullen van een "Stijlprofiel" op www.annoanno.nl (de "Website"). Om uw registratie te voltooien, moet u akkoord gaan met deze profielvoorwaarden en ermee instemmen dat wij u gericht aanbiedingen en andere voordelen kunnen sturen (direct marketing).

2.3 Zodra u uw stijlprofiel hebt aangemaakt, ontvangt u van ons een welkomstbericht.

2.4 Uw profiel is persoonlijk en kan niet aan anderen worden overgedragen. U kunt maximaal één profiel hebben bij AnnóAnno. 

3. UW STIJLPROFIEL
3.1 Zodra u uw stijlprofiel hebt aangemaakt, krijgt u uw eigen ledenpagina "Mijn AnnóAnno" op de website, waarop u inlogt met uw e-mailadres en een wachtwoord naar keuze. Hier kunt u onder andere uw persoonlijke gegevens wijzigen, informatie vinden over uw bestelling(en) en uw aankopen en voordelen bekijken. U hebt ook toegang tot stylingservice en uw eigen persoonlijke winkel.

3.2 Met een profiel bij AnnóAnno ontvangt u voortdurend gepersonaliseerde aanbiedingen op basis van uw stijlprofiel en koopgedrag. Dit betekent dat wij de gepersonaliseerde aanbiedingen aanpassen op basis van uw aankooppatroon en de informatie die u in uw stijlprofiel hebt verstrekt. 

3.3 Wij ontwikkelen AnnóAnno voortdurend, zodat de voordelen, aanbiedingen en diensten optimaal bij u passen. We informeren u ook als we nieuwe initiatieven introduceren voor mensen met een AnnóAnno-profiel. 

3.4 Als u 'geschenken' ontvangt in de vorm van bijvoorbeeld gratis verzending, wordt u in hetzelfde bericht geïnformeerd hoe u deze kunt inwisselen. Geschenken en andere voordelen kunnen niet in geld worden uitbetaald.

4. UW TOESTEMMING VOOR DIRECT MARKETING
4.1 Door uw stijlprofiel aan te maken, stemt u ermee in dat wij contact met u opnemen met relevante marketingberichten, waaronder voordelen, inspiratie, aanbiedingen, prijsvragen, acties, vragenlijsten enz., passend bij u en uw profiel.

4.2 Om u gericht berichten te kunnen sturen, gebruiken wij de informatie die u aan ons hebt verstrekt en die in uw stijlprofiel staat of die via een aparte cookietoestemming op de website is verzameld. 

4.3 De manier waarop wij met u communiceren kan variëren binnen de grenzen van de toestemming die u ons hebt gegeven. Wij nemen echter meestal contact met u op via uw e-mailadres.

4.4 U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken onder "Mijn AnnóAnno" of via links in ontvangen correspondentie. 

5. VERWIJDERING VAN UW PROFIEL BIJ AnnóAnno

5.1 Indien u niet langer een profiel bij AnnóAnno wenst, kunt u zich uitschrijven via "Mijn AnnóAnno".

5.2 U dient gebruik te maken van de voordelen enz. die u zijn toegekend voordat uw profiel wordt verwijderd. Dit geldt zowel als u zichzelf uitschrijft of als het lidmaatschapsprogramma van AnnóAnno wordt afgesloten, zie punt 5.4 hieronder. 

5.3 Wij behouden ons het recht voor om deze voorwaarden voor een profiel bij AnnóAnno te wijzigen. Over belangrijke wijzigingen wordt u 1 maand van tevoren per e-mail geïnformeerd. Niet-wezenlijke wijzigingen en wijzigingen die gunstig voor u zijn, worden zonder aankondiging vooraf doorgevoerd.

5.4 Wij behouden ons ook het recht voor om de lidmaatschapsvoordelen van een profiel bij AnnóAnno volledig stop te zetten - of om delen van het lidmaatschap permanent stop te zetten. In dat geval wordt u hiervan 1 maand van te voren op de hoogte gebracht. 

5.5 Wij behouden ons ook het recht voor om uw profiel met onmiddellijke ingang te sluiten als wij misbruik van uw lidmaatschap constateren, bijvoorbeeld als u probeert deze voorwaarden te omzeilen. 

6. CONTACT
6.1 Als u vragen hebt over uw profiel en lidmaatschap, kunt u via stylist@annoanno.nl of telefonisch op +31 85 888 6338.

Neem contact op

stylist@annoanno.nl
Telefoon: +31 85 888 6338
Openingstijden:
14-18 maandag - vrijdag

Doe inspiratie op voor je persoonlijke look en de beste stylingtips

Probeer het opnieuw